تصویب ۸۹ هزار میلیارد تومان اعتبار برای استان خوزستان حمله با سلاح سرد در ژاپن یک فوتی و دو مجروح بر جای گذاشت (۴ بهمن ۱۴۰۳) انفجار خودرو در شهر منبج سوریه با یک کشته و ۷ مصدوم (۴ بهمن ۱۴۰۳) وزیر نیرو وعده داد: بهبود وضعیت آب و برق در تابستان ۱۴۰۴ همسویی مجلس شورای اسلامی با گفتمان وفاق ملی دولت چهاردهم رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: انحصارطلبی بخش دولتی مانع رشد تعاون شده است انتقاد تند ترامپ به سیاستهای بایدن: هزاران قاتل و تروریست در آمریکا حضور دارند عارف: راه رشد اقتصادی از میدان‌داری بخش خصوصی می‌گذرد ترامپ حفاظت فیزیکی پمپئو و برایان هوک را لغو کرد بیانات رهبر انقلاب در دیدار عوامل برگزاری کنگره شهدای کاشان+ویدئو نگاهی به اهمیت سفر سید عباس عراقچی به کابل ربیعی: به اصلاحات سخت اقتصادی و حضور در اقتصاد جهانی نیاز داریم پزشکیان: در مملکت اگر من و شما بیل نزنیم با امضا چیزی درست نمی‌شود همتی: با همکاری بانک‌ها و بیمه‌ها مشکل کمبود سرانه آموزشی را حل می‌کنیم ویدئو| پزشکیان: هر امضایی بخواهید می‌دهم که بی‌عدالتی را حل کنید اما پول ندارم بدهم ماجرای پذیرش فرجام‌خواهی توماج صالحی از سوی شهید رازینی چه بود؟ مجمع نمایندگان استان، پشتوانه اندیشه‌ورزی دستگاه‌های اجرایی | آیین اختتامیه اجلاس هم‌اندیشی مجمع نمایندگان ادوار خراسان رضوی برگزار شد+ویدئو پرونده قضایی برای سرقت میلیون‌ها لیتر سوخت هواپیما در بندرعباس تشکیل شد بازدید جمعی از مسئولین، اقتصاددانان، ورزشکاران و فعالان رسانه‌ای و فرهنگی از نمایشگاه «پیشگامان پیشرفت» + عکس (۴ بهمن ۱۴۰۳) پزشکیان: خواهید دید شعار می‌دهیم یا عمل خواهیم کرد | رود کارون یک فرصت طلایی است که می‌تواند برای خوزستان اشتغال‌زایی کند جزئیات قوانین معافیت سربازی اعلام شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) آیت الله علم الهدی: سلامتی و امنیت، پایه های اصلی پایداری جامعه است برنامه‌ها و رایزنی‌های فشرده ظریف در حاشیه اجلاس داووس ۲۰۲۵ + عکس دستور پزشکیان برای توسعه صنعت گردشگری در ساحل کارون وزیر دفاع: صنعت دفاعی همواره قطب کشنده جریان علم و فناوری است پزشکیان از فاز یک طرح جامع فاضلاب کلانشهر اهواز و کارون بازدید کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) واکنش وزیر امور خارجه به اظهارات دبیرکل سازمان ملل در ارتباط با شفافیت برنامه هسته‌ای ایران عراقچی به‌زودی به افغانستان سفر خواهد کرد
سرخط خبرها

آخرین وضعیت تحقیقات درباره نحوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی| بانک مرکزی مانع تحقیق و تفحص از ارز ترجیحی

  • کد خبر: ۱۰۷۲۱۳
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۷
آخرین وضعیت تحقیقات درباره نحوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی| بانک مرکزی مانع تحقیق و تفحص از ارز ترجیحی
رئیس هیئت تحقیق و تفحص از تخصیص ارز ترجیحی ضمن بیان اینکه اولین مانع در مسیر تحقیقات این هیئت، بانک مرکزی است، گفت: قطعا باند‌هایی در حال سنگ‌اندازی هستند تا این تحقیق ریشه‌ای انجام نشود.

به گزارش شهرآرانیوز، جبار کوچکی‌نژاد رئیس هیئت تحقیق و تفحص از اجرای قانون تامین کالا‌های اساسی و تخصیص ارز ترجیحی، درباره آخرین وضعیت تحقیقات در خصوص نحوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی گفت: از سال ۱۳۹۷ تاکنون بیش از ۲ هزار هزار میلیارد تومان ارز ۴۲۰۰ تومانی تخصیص داده شده است که رقم بسیار بزرگی است و تقریبا بودجه دو سال کشور را شامل می‌شود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود: اولین هدف در روند تحقیق و تفحص از نحوه تخصیص ارز ترجیحی بانک مرکزی است و بعد از آن وزارتخانه‌های صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت،  درمان و آموزش پزشکی هستند.  طبق قانون تمام دستگاه‌ها باید با هیئت تحقیق و تفحص همکاری کنند.

وی تاکید کرد: براین اساس مکاتباتی را با بانک مرکزی داشته‌ایم تا بتوانیم کار خود را با استقرار در آنجا آغاز کنیم،  در این رابطه جلسه‌ای را نیز با آقای صالح آبادی رئیس بانک مرکزی برگزار کردیم، اما وی از انجام این کار امتناع کرد و حاضر به همکاری با هیئت تحقیق و تفحص نشد.  

کوچکی‌نژاد بیان کرد: بانک مرکزی تاکنون واکنشی نشان نداده و طبق قانون، هیئت تحقیق و تفحص ۶ ماه فرصت دارد تا گزارش نهایی خود را در خصوص نحوه تخصیص ارز ترجیحی به صحن علنی مجلس ارائه کند. البته یک دوره شش ماهه دیگر این زمان قابل تمدید است، اما با توجه به سنگین بودن این تحقیق و تفحص و لزوم انجام تحقیقات از مسیر‌های مختلف و وجود قطعی موانع سنگین، باید هرچه سریعتر کار تحقیق و تفحص از محل بانک مرکزی آغاز شود.

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از اجرای قانون تأمین کالا‌های اساسی و تخصیص ارز ترجیحی افزود: در زمان تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان در دور دهم مجلس با وجود تحقیقات از یک مجموعه باز هم با مشکلاتی مواجه شدیم، اهمیت کار اینجاست که در نهایت گزارشی جامع و کامل باید به صحن علنی مجلس ارائه شود.

وی تصریح کرد: اکنون نیز افکار عمومی و مردم انتظار دارند تا تحقیق و تفحص از نحوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به نتیجه مطلوبی برسد و ضمن شناسایی، مقصران به قوه قضائیه معرفی شوند.

نماینده مردم رشت در مجلس با بیان اینکه موانع جدی در این مسیر وجود دارد، اظهار کرد: اولین مانع در مسیر ما بانک مرکزی است و مجلس باید به این موضوع رسیدگی کند و در این رابطه نامه‌ای هم به رئیس کمیسیون برنامه و بودجه نوشتیم.  قطعا باند‌هایی در حال سنگ‌اندازی هستند تا این تحقیق ریشه‌ای انجام نشود و انتظار داریم تا همه کمک کنند و این باند‌ها متلاشی شوند و بیت‌المال به صاحبان آن که مردم هستند،  بازگردد.

کوچکی‌نژاد با اشاره به اینکه بانک مرکزی حتی اجازه تحقیق و تفحص از نحوه تخصیص ارز ترجیحی حتی در دوره دولت قبل را نیز نمی‌دهد، گفت: رئیس بانک مرکزی معتقد است، ما باید تحقیقات خود را از وزارتخانه‌های صمت و جهاد کشاورزی آغاز کنیم و در آنجا مستقر شویم در صورتی که منشا تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی بانک مرکزی است و این وزارتخانه‌ها در شاخه‌های فرعی قرار دارند.

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از اجرای قانون تأمین کالا‌های اساسی و تخصیص ارز ترجیحی مجلس بیان کرد: بحث ارز ۴۲۰۰ تومانی یکی از مباحث مطرح و حائز اهمیت در مجلس، قوه قضائیه، دولت و افکار عمومی بوده و نحوه تخصیص ارز ترجیحی طی سال‌های گذشته دارای شبهات و ایراداتی بوده است و نمایندگان براساس وظیفه نظارتی خود و برای ایجاد شفاف‌سازی تحقیق و تفحص از ارز ۴۲۰۰ تومانی را سه ماه قبل کلید زدند و این هیئت کار خود را آغاز کرده و با جدیت ادامه خواهد داد.

منبع: خانه ملت

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->